Buna ziua am locuit in italia 13 intr-un apartament care era construit pe pămîntul primăriei luat in concesiune pe 99 de ani de proprietar care nu avea voie sa închirieze apartamentele cu un pret mai mare decît cel impus de primărie dar totuși el nu a respectat acordul si plătea dublu fata de cit trebuia cind am aflat i am cerut proprietarului sa modifice pretul si contractul acesta refuzînd asa ca am încetat da mai plătesc chirie mi da facut proces de sfratto pe care la pierdut fără sa mi se ia vreo declaratie sau sa pot prezenta doc si am fost obligată sa plătesc o suma de 3 ori mai mare decît cea care trebuia ce mai pot face multumesc
Este departe Italia aceasta doamna?
Pe langa faptul ca ati uitat limba romana, observ ca nu prea le aveti cu economia de piata.
Da, proprietarul apartamentului are concesionat de la Consiliul Locat cota-parte din terenul pe care este construit imobilul, pentru care omu' plateste impozitul corespunzator, dar, in cazul in care inchiriaza locuinta, nu are nicio obligatie fata de CL, are in schimb obligatia de a inregistra contractul de inchiriere la ANAF pentru a i se calcula si achita impozitul pe venit.
Ca v-a intentat proces - este dreptul lui. Ca nu v-ati prezentat in instanta sa va aparati, este cu totul altceva. Puteati sa stati bine-merci in Italia, dar sa fiti reprezentata in proces de catre un avocat - dar ce credeati, ca instanta o sa de-a castig de cauza? Pardon !
Eu inteleg din postarea respectiva ca procesul a avut loc în Italia,va trebui să discutați cu cineva care profesează în domeniul juridic ,eventual cu un av Italian.
Este greu de vorbit in limba romana dupa 13 de ani de trait in Italia...
Din topic poti sa intelegi ce vrei sau nu vrei, numai ca doamna nu intelege ca stampila Primariei nu are nimic in comun cu coada vacii!