avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Tot cu aceasta taxa ISC
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Tot cu aceasta taxa ISC

Buna ziua pentru ce se plătește aceasta taxa la ISC ,a rămas guvernul fără bani ??? Tocmai am primit o astfel de scrisoare ,când sa emis autorizația de ce nu mi sa spus ??? A trebuit plătit pt mediu,electric și o grămada de prostii ii corect sa nu te pună nimeni in tema cu ceea ce trebe plătit ,dacă primăriile dorm ??? N-am primit nici un ajutor din parte acestor instituții sugative de bani , plus ca avem un drum de nici cu bicicleta nu poți merge ca tot te zdruncina pentru astea cine primește penalizări ???

Alte discuții în legătură

Taxa de 0.1 si 0.7 pentru cladiri noi si penalizarile aferente, neplatii pinselman pinselman Buna ziua, Am primit de la Inspectoratul de stat in constructii, o adresa ca nu am platiti taxa de 0.1 % si 0.7 % pentru o constructie noua. Cladirea s-a ... (vezi toată discuția)
Ce declaratie trebuie sa completez anul acesta la anaf pentru vouchere pentru electrocasnice? silvia159 silvia159 Buna ziua Am beneficiat de doua vouchere pentru electrocasnice in anul 2021. Ce declaratie trebuie sa completez anul acesta la ANAF si care este termenul pana ... (vezi toată discuția)
Firma de transport felisana felisana Vreau sa preiau contabilitatea unei firme de transport marfa si as vrea sa stiu cam ce este de facut. Daca sunt ceva operatii speciale de care trebuie tinut ... (vezi toată discuția)