avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... PFA PFI
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

PFA PFI

Deci ca profesie liberala doar inregistrare la ANAF? Unii spun ca profesia artist plastic-pictor e una liberala, da teoretic asa e..dar conform listei cu profesiile libere reglementate de la ONRC, profesia de pictor-artist plastic nu se afla trecuta. Atunci intrebarea...care e forma legala cea mai potrivita pentru a desfasura activitatea de artist plastic-pictor cu expozitii la activ in tara si strainatate..?
Cel mai recent răspuns: costincr , utilizator 10:47, 28 Februarie 2019
Buna ziua,
Faptul ca sunt inversate cuvintele nu inseamna ca nu va incadrati in categoria profesiilor liberale.
Continuati inregistrarea la ANAF si sa aveti mult succes!
Nu inteleg afirmatia...cum adica sunt inversate cuvintele...cum se poate face inregistrarea la anaf din moment ce exista o lista cu profesiile liberale reglementate si in acea lista nu e trecuta activitatea de artist plastic. In fine nu mai repet aspectul. O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre profesie liberala: pictor costincri costincri buna ziua As vrea sa stiu daca un artist plastic-pictor se incadreaza in categoria profesie liberala, si daca da care pictori se incadreaza?Doar cei cu ... (vezi toată discuția)
Care e varianta potrivita, pfa sau alta forma costincr costincr Bun ziua, In calitate de artist plastic, cu realizari venituri care rezulta din vanzari tablouri, diverse creatii, participari la expozitii, dar care nu se ... (vezi toată discuția)
Finantele nu vor sa ma inregistreze relu1977 relu1977 Conform codului fiscal la articolul 46 punctul 23 -Sunt considerate venituri din profesii libere acele venituri obţinute din prestări de servicii cu caracter ... (vezi toată discuția)