avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dovezi video
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dovezi video

Bună seara! Am o intrebare și sper ca aici sa găsesc răspunsul! Situația este mai complicata dar incerc sa fiu mai scurta! Copilul meu se afla la fostul sot.. Avem amândoi custodia dar domiciliu la el în Italia! El este roman! Mia fost greu sa îl las pentu viata lui.. Școală etc! Am decis sa îl las acolo! Eu mi-am refăcut viața în România mam căsătorit.. Lucrez avem apartamentul nostru etc! Există o fata care discuta cu fostul meu sot... Sau plăcut etc și ea este din România iar el asa cum am zis în Italia! A început sa ii trimită filmări și poze cu el obscene... Filmări cum se masturbează poze în pielea goala.. Filmările sunt făcute în camera cu copilul. În timp ce el doarme! Vreau sa ma duc în Italia sa îl reclam la asistență de copii! Sau ce ma sfătuiți sa fac? Fata aceea a zis ca a vrut sa îmi faca un bine! Mulțumesc! Nu sunt falsuri deoarece cunosc casa și camera tot tot am stat acolo 6 ani!
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:52, 17 Februarie 2019
Buna ziua,
Luati legatura cu un avocat din Italia.
El va poate ajuta.
Sa înțeleg ca asistența sociala nu mar ajuta din italia? Un avocat în Italia poate are pretenția pentru mii de euro! Dacă nu ii iam disponibili? Instituțiile statului vor asista la imaginile alea asa cu zâmbete? Mulțumesc
Puteti merge in Italia si sa sesizati autoritatile competente.
Puteti si telefona anterior ca sa discutati cu ei in prealabil.
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot lua legătura cu copilul și sa îl iau în vacante Daniel1900 Daniel1900 Bună ziua! Copilul meu locuiește în Italia și are virsta de 6 ani! Eu mam despărțit de fostul sot și pentru binele copilului iam dat în România la ... (vezi toată discuția)
Soti plecati in strainatate ContSters6135 ContSters6135 Am si eu o speta. 2 persoane, ambele plecate in Italia, vor sa divorteze. Sunt de acord sa divorteze, sotul vrea sa ii lase copilul sotiei. Pot sa dea o ... (vezi toată discuția)
Despre scoaterea din drepturile parintesti kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua!va rog spuneti-mi si mie cum pot face sa il scot pe ex sotul din drepturile parintesti.am dat divort acum o luna prin notariat de comun acrord,dar ... (vezi toată discuția)