avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Imputare taxe si impozite prescrise primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Imputare taxe si impozite prescrise primarie

Este legal ca unui referent taxe si impozite din cadrul unei primarii sa ii fie imputate sumele provenind din impozite si amenzi prescrise in conditiile in care s-au intocmit somatii si titluri executorii? Sumele au fost stabilite de Curtea de Conturi, insa in decizia acesteia nu se specifica faptul ca cei din cadrul compartimentului sa plateasca ei...
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 23:54, 18 Februarie 2019
Buna seara,

De ce nu s-a trecut la executare ? Dispozitiile legale prevad faptul ca statul este obligat sa se intoarca impotriva functionarului public care ii cauzeaza un prejudiciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi prescrise MihaDrag MihaDrag BUNA ZIUA . Am nevoie de un raspuns concret legat de amenzile prescrise.Lucrez la impozite si taxe pe recuperare si incasare amenzi.Cand m-am angajat se ... (vezi toată discuția)
Decizie imputare prejudiciu functionar public macreanu macreanu un prejudiciu imputat prin decizie de catre primar unui functionar public stabilit de catre curtea de conturi prin decizie se cere extindrea prejudiciului .La ... (vezi toată discuția)
Executare silita primarie eugen82 eugen82 Daca functionari ai primariei in indeplinirea functiei lor au savirsit o fapta ilicita si mi-au produs un prejudiciu, impotriva cui formulez actiunea in ... (vezi toată discuția)