as avea nevoie de un avocat din oficiu care sa preia un caz importriva unui hotel din Milano. In mijlocul noptii, un domn de la receptia hotelului Agape Milano a intrat peste noi in camera urland ca nu am dreptul sa stau acolo (3:45 am). Cu o seara inainte mi se furase portofelul. Am aratat la receptie cand m-am cazat copie ID de pe telefon, prietena mea a aratat buletin, card credit, camera era platita integral pt 2 persoane. De la receptie ni s-a recomandat sa mergem la carabinieri. Stiam ca trebuie si in Romania trebuie, dar fiind 9 seara, m-am gandit ca e ok sa merg dimineata. In plus nimeni nu ne-a spus ca nu ma pot caza. Si totusi la 4 dimin cineva a intrat urland in camera, ne-anuntat , zbierand ca nu am voie sa stau. M-am speriat ingrozitor, mi-a venit sa vomit de frica....a trecut o saptamana si inca ma trezesc nopate speriata. Nu credeam ca ma va afecta asa, Ce se poate face? Putem sa ii dam in judecata si sa cerem daune morale? Avocatul din oficiu poate fi platit ca procent daca se obtin aceste daune? Ce imi recomandati sa fac?
Stimată dna va trebui să discutați cu un av din Italia sunt și av români care profesează acolo,oricum cu cineva specializat în legea italiană
IN al doilea rand ati avut totuși bănuți de o vacanță în străinătate, nu ati dormit la cort ci într un hotel de ce considerati ca puteti beneficia de un avocat din oficiu ,nu realizați venituri, sau realizați venituri dar nu doriti sa platiti un avocat.Oricum pt a beneficia de asistență publică judiciară ar trebui să aveti venituri infime corespunzătoare celor care nu au mai fost în vacanță din 1988. .Speta dvs nu va trezi interes nimănui daca nu doriti sa faceti si un efort financiar în euro moneda în care sunt platiti av în Italia,varianta cu plata unui onorariu de succes se pretează la cu totul alte acțiuni .
Succes.