avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Program SAGA C free
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Program SAGA C free

M-am angajat de curând și până să mă introducă fetele de la muncă în programul SAGA aș vrea să mă mai obișnuiesc cu programul. Am descarcat programul SAGA C free, cand il deschid imi zice sa introduc o societate. are ceva dacă adaug o societate care exista și introduc facturi pe acea firmă? adică nu fac nici o prostie? mulțumesc și scuzați de deranj!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Saga c: free aura.radulescu aura.radulescu Buna seara! Am un program Saga C- free pe care am lucrat anul 2009. Anul acesta am introdus tot trim 3 si cand am dat pe calcul impozit pe profit , la ... (vezi toată discuția)
Evidenta gestiune, fara abonament program contabil. luminita_1970 luminita_1970 buna ziua , va rog sa-mi spuneti daca pot tine evidenta de gestiune pe un program de contabilitate luat free de pe net . Practic nu am abonament ptr. acest ... (vezi toată discuția)
Folosire program contabil ase123 ase123 Buna ziua. Am o firma de transport si as vrea sa ma ajutati sa imi spuneti cum sa introduc in programul Saga facturile de transport prestate de ... (vezi toată discuția)