avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?

Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde persoanele doresc sa lucreze intr un spatiu comun ( inchiriat) dar fiecare sa plateasca ce consuma etc sa nu existe sef si angajat!!? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:19, 20 Februarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cele doua pfa-uri vor fi infiintate la registrul comertului fiecare cu sediul social la domiciliul titularului si ca punct de lucru la adresa undeva fi salonul, pe baza contractului de inchiiere in care sa se specifice ca sunt doi chiriasi (adica cele doua pfa cu datele lor de inregistrare la registrul comertului), fiecare cu 50% din spatiu si din valoarea chiriei.
Fiecare va avea casa de marcat proprie, deci isi va inregistra fiecare venitul incasat si va face propriile cheltuieli. Cautati sa impartiti acel spatiu in jumatate bine definita, cu cele doua scaune de lucru.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, conform legii nu exista probleme deoarece este vorba de exercitarea activității.
Va multumesc mult!
punctul de lucru se poate schimba in timp intr un alt oras?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desfășurarea activității se poate face si in alt oras.
Este practic o firmă care trebuie să fie dinamica pentru ca in caz contrar intra in faliment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin un srl cu cateva coduri caen autorizate. Tudi192 Tudi192 Buna , detin un SRL cu cateva coduri caen autorizate .., unul dintre ele este pentru manichiura/pedichiura/infrumusetare , se poate inchiria scaun in salon de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)