avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare de nume, gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare de nume, gresit

Buna ziua! Ce se poate face in situatia aceasta? Ambii parinti ai mamei mele sunt morti si vor sa dezbata mostenirea, insa acum dupa fff multi ani, sunt 6 copii, au sesizat ca numele si prenumele tatalui lor e gresit in certificatul de nastere a 3 dintre ei... adica in loc de Eftimie Necula e scris gresit Eftime Neculai.
Va rog sa ne indrumati unde sa mergem si ce se poate face in aceasta situatie?
Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:31, 20 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand se va dezbate succesiunea, li se va lua la notariat celor doi martori (a caror prezenta este oricum obligatorie) si cate o declaratie de notorietate, ca l-au cunoscut bine pe numitul Eftimie Necula si stiu ca a fost una si aceeasi persoana cu Eftimie Neculai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere cu numele de familie gresit kriss64 kriss64 Bunica mea, Andrei (Iova -prenumele tatalui) Tana,s-a casatorit cu Constantin (Eftimie- prenumele tatalui) Gheorghe. In urma casatoriei au rezultat doi copii, ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere Gigi B Gigi B Bună ziua! Am 58 de ani. La emiterea certificatului de naștere a fost adăugată o litera la nume. De asemenea și numele tatălui, care trăiește, și al ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere (litera gresita) Adri.Ana Adri.Ana Buna ziua! As avea nevoie de cateva lamuriri. Se considera urmatoarea situatie: Tatal meu a fost casatorit de 2 ori, eu fiind copilul (singurul) din ... (vezi toată discuția)