avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norma hrana in concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norma hrana in concediu de odihna

Buna ziua!
Sunt angajata la o primarie unde as dori sa imi iau 2 zile de concediu de odihna aferent anului 2018. Primarul ma obliga sa solicit in cererea de concediu 15 zile de concediu aferent anului 2018, dar sa vin la serviciu, adica o sa figurez in concediu de odihna , dar de fapt eu o sa fiu prezenta la serviciu.
Intrebarea mea este daca eu figurez in concediu de odihna si vin la serviciu ce se va intampla cu norma de hrana? O sa primesc norma de hrana pe perioada cand figurez in concediu de odihna?????
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 21 Februarie 2019
Nu o sa primiti norma de hrana pe perioada cat figurati in concediu de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna marin18 marin18 Buna ziua, La firma la care sunt angajat, s-a stabilit ca fiecare angajat sa-si ia concediul de odihna intr-o anume perioada. In perioada respectiva, eu vin ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna in perioadele de incapacitate temporara de munca Oana_Pascu Oana_Pascu Bună ziua, Vă deranjez cu o nouă întrebare, care are la bază informațiile pe care le dețin, respectiv faptul că perioadele de incapacitate ... (vezi toată discuția)
Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)