avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reziliere contract vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reziliere contract vanzare cumparare auto

Am facut contract de vanzare cumparare,am fost la primarie la taxe si impozite,am stampilat cele 5 contracte si mia scos masina de pe numele meu de la impozite.Acuma noi vrem sa reziliem contractul sa trec masina inapoi pe mine.cei de la taxe si impozite mi-au zis sa fac alt contract de v-c,de pe cumparator pe mine ca sa poata sa o treaca pe adresa mea.Va intreb ,nu exista alta cale?caci pers respectiva are 6500 datorii la impozite,si pana nu plateste nu i se face alt contract.
va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: robitza_bn , utilizator 15:15, 22 Februarie 2019
In anumite conditii, puteti obtine rezolutiunea contractului. Vedeti clauzele ce "spun" in acest sens
nu sunt clauze,
trecute in contract,ma puteti ajuta va rog? de la taxe si impozite mia zis sa duc o hartie de la un notar sau avocat,la notar am fost si mia zis ca nu se poate face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals în acte Elena-Claudia Elena-Claudia Buna ziua. Am cumparat o masina din data de 11-11-2019, am facut contractul de vanzare-cumparare cu propietarul (el nu este propietarul in carte, este un ... (vezi toată discuția)
Proprietarul nu imi da cartea identitate auto ContSters162100 ContSters162100 Deci am cumparat o masina,am dat 1300 ron,mi-a dat cartea,cheile,talon,si masina.A 2a zi am mers sa facem contractul de vanzare cumparare si a cerut sa se ... (vezi toată discuția)
Urgent! se poate anula un contract v-c cu clauza daca ambele parti sunt de acord, fara proces? cool_girl_em cool_girl_em noi soti si femeia batrana care am incheiat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere nu mai vrem sa respectam clauzele, vrem intr-un fel pe ... (vezi toată discuția)