avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salarizare bibliotecar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salarizare bibliotecar

Buna ziua,va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa se stabileasca salariul unui bibliotecar IA,gradatia 5,studii medii,incadrat la ,,Alte biblioteci ",conform legii 153.Stabilirea salariului s-a facut inmultind 2080 cu 1,56,coeficientul ,plus 795 vechime.Nu trebuia sa primesc si 25% din diferenta pana la salariul stabilit pentru 2022 ?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog să mă lămuriți într-o problemă salarială. ... Ancadarius2 Ancadarius2 Bună ziua. Vă rog să mă lămuriți într-o problemă salarială. Sunt bibliotecar, studii medii, într-o comună, bibliotecă publică. Doresc să știu ... (vezi toată discuția)
Treapta salarizare bibliotecar florentinu2007 florentinu2007 Buna ziua. Sunt bibliotecara la o biblioteca publica in Bucuresti. As vrea sa stiu care este diferenta intre gradatii din punct de vedere al salariului. Eu ... (vezi toată discuția)
Salarizare bibliotecar Rocsana71 Rocsana71 Sunt incadrata din luna iunie 2013 ca bibliotecar IA, gradatia 4 - studii superioare. Este normal ca salariul meu sa fie mai mic decat alti colegi cu aceeasi ... (vezi toată discuția)