avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Vă rog să mă lămuriți într-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Vă rog să mă lămuriți într-o problemă salarială. ...

Bună ziua. Vă rog să mă lămuriți într-o problemă salarială. Sunt bibliotecar, studii medii, într-o comună, bibliotecă publică. Doresc să știu dacă sporurile menționate în Art. 51, alin. 4 și 5 din Legea bibliotecilor nr. 334/2002, actualizata în 2021, sunt cuprinse în salariul stabilit de legea 153,sau la salariul stabilit de aceasta, ar trebui adăugate salariului de bază. Am vechime in muncă de 46 de ani, bibliotecar, peste 10 și sunt încadrat cu funcție contractuală de bibliotecar IA, gradația 5, salariul de bază calculat : 1,56 x 3245 + 795 vechime= 4040.Va rog să îmi spuneți dacă este corect. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Salarizare bibliotecar viorelada viorelada Buna ziua,va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa se stabileasca salariul unui bibliotecar IA,gradatia 5,studii medii,incadrat la ,,Alte biblioteci \",conform ... (vezi toată discuția)
Gradatii bibliotecar sanda1956 sanda1956 Doresc sa stiu daca functia de bibliotecar debutat constituie o gradatie (vezi toată discuția)
Trecerea de la studii medii la studii superioare gherasim_mimi gherasim_mimi Sunt bibliotecar cu studii medii IA, cu o vechime de 22 ani în această meserie. Anul acesta am terminat Facultatea . Aș vrea să știu dacă ... (vezi toată discuția)