avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Firma desfiintata in perioada de CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Firma desfiintata in perioada de CIC

Buna ziua,
Firma de la care am iesit in CIC s-a desfiintat,eu trebuia sa imi reiau activitatea in luna 08.2019 deoarece copilul implineste 2 ani in luna 09.2019 iar tatal nu isi va lua acea luna de CIC.Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in luna noiembrie.Pot sa primesc somaj si ce acte imi trebuie daca firma nu mai exista?Ce venituri sa iau in considerare la calculul indemnizatiei pentru cel de al doilea copil?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 23 Februarie 2019
Trebuie sa vi se elibereze urmatoarele documente :
- adeverinta de vechime
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta pentru somaj.

Dupa obtinerea acestor documente mergeti la AJOFM pentu depunerea dosarului pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj sau nu? Ramoon Ramoon Buna ziua! Sa va prezint un pic situatia in care ma aflu: din 2001 pana in 2006 am lucrat la o firma in Brasov pe perioada nedeterm. Din 2006 pana in ... (vezi toată discuția)
Șomaj după concediu de crestere copil Ingerasib Ingerasib Buna ziua am si eu o intrebare firma la care am lucrat sa desființat si eu sunt in concediu de crestere copil cum pot loa sau daca ași putea loat somaj,si ... (vezi toată discuția)
Sarcina si somajul GOLDANGEL GOLDANGEL sunt insarcinata in 6 luni si urmeaza sa fiu data in somaj in urma restructurarii postului.vreau sa stiu daca ma afecteaza la cartea de munca ,in cazul in care ... (vezi toată discuția)