avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme dupa mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme dupa mostenire

Eu si fratele meu (care locuieste in Germania de 20 de ani) am facut mostenirea dupa mama in octombrie 2005. Casa s-a impartit 1/2. Eu locuiesc in aceasta casa de 23 de ani , am avut grija de mama mea si am adus imbunatatirii apartamentului. Intrebarea este urmatoarea: Daca il dau in judecata am sanse sa raman cu casa, evident platind partea care i se cuvine lui. Tin sa precizez ca mai detin un apartament pe numele meu dar care o sa-i ramana copilului meu care are 24 de ani. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 08:14, 2 Mai 2006
O poti face si pe cale amiabila, la notar.
Daca nu te intelegi insa, poti sa ceri in instanta iesirea din indiviziune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frații mei au înlocuit yalele la apartamentul moștenit de la părinți, în care doar eu am domiciliul. poate fi fapta lor violare de domiciliul și intrare prin efracție? Bobita3056 Bobita3056 Subsemnatul am domiciliul permanent legal intr-un apartament cu 3 camere mostenit de la parintii mei, cota mea de propietate e 1/2, de 7 ani locuiesc numai eu ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters215112 ContSters215112 Mama mea a fost casatorita 3 ani cu barbatul cu care a trait inainte timp de 15 ani in concubinaj. Nu au avut copii impreuna, fiecare dintre ei avand din prima ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a obtine partea mea? iulielf iulielf Ce trebuie sa fac pentru a obtine partea care mi se cuvine, prin hotarare judecatoreasca, respectiv 1/5 din averea tatalui meu, insemnand un apartament cu doua ... (vezi toată discuția)