avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Prima Casa BCR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Prima Casa BCR

Buna ziua,
In urma cu 4 ani am cumpărat un apartament prin programul "Prima Casa" prin BCR . Am imprumutat suma de 136155 Ron ,plecând cu o rata de 530 Ron și primind un grafic de rambursare pentru toată durata contractului. Acum mai am de rambursat 129187 Ron, și am o rata de 743 Ron,graficul de rambursare primit acum 4 ani diferă foarte mult cu cel de acum. La suma de 129187 a-ți putea sa i-mi spuneți cat ar trebui sa plătesc ,am impresia că plătesc foarte mult,a crescut foarte mult rata,plătesc 25% din credit 75% numai dobânda,când am început plăteam 40% cu 60,acum îmi arată o dobânda totala de 5,09.Tin să menționez că am cunoștințe care au luat același credit ,in același timp de la alte banci cu o sumă mult mai mare,și au o mărire a ratei mult mai mică în comparație cu mine. Puteți să mă ajutați cu această informație ,sau mai aveți nevoie și de alte detalii asupra contractului ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Credit bancar cu ipoteca spineanualina spineanualina Buna ziua Ma aflu in situatia urmatoare: socrii mei (niste oameni extraordinari) si-au ipotecat apartamentul in vederea obtinerii unui credit pentru ca noi , ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera ceva sau sa ma gandesc la cat e de frumoasa viata? adi74 adi74 Buna ziua. Am avut un credit la BCR facut in anul 2008 pe care din motive de divort a trebuit sa-l lichidez fortat in luna ianuarie platind si un comision de ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont vs99teo vs99teo Buna ziua, Este legal ca pentru plata ratei la un imprumut sa se plateasca comision lunar de 5 lei pentru administrare cont? (vezi toată discuția)