avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision administrare cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision administrare cont

Buna ziua,
Este legal ca pentru plata ratei la un imprumut sa se plateasca comision lunar de 5 lei pentru administrare cont?
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 13:58, 6 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
VERIFICAȚI CONTRACTUL DE CREDITARE și dacă aveți această problemă, o puteți ataca:

dacă cu ocazia împrumutului banca v-a împrumutat și o sumă (spre exemplu 200 lei) reprezentând comision analiză dosar, pe care banca l-a introdus pe toată perioada creditării - (vedeți în graficul pe care l-ați primit) și la care a pus dobândă bancară și acest comision de administrare de 5 lei / lună.
spre exemplu ați împrumutat suma de 10 000 lei / 5 ani, dar banca v-a dat 10 200 lei din care în prima zi v-a retras acel comision de analiză dosar (200 lei), înseamnă că banca v-a înșelat cu privire la prețul acelui comision de analiză dosar, deoarece este 200 lei + dobânda lunară + comisionul de administrare de 5 lei/ lună și toate acestea sunt percepute timp de 5 ani. Am impresia că REUȘIM ÎMPREUNĂ, deși entitatea bancară continuă să perceapă ilegal bani de la debitori prin mijloace frauduloase.
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii
Buna ziua,
Cand am finalizat actele pentru imprumut am primit graficul de rambursare a imprumutului si pe acest grafic este trecuta rata si adaugat cu pixul la prima rata suma de 5 lei.Cand am intrebat ce reprezinta mi s-a spus ca este comision de administrare cont si se percepe la fiecare rata.
Este legal?
in ceea ce priveste comisionul de administrare, cititi cu atentie contractul - undeva in cuprinsul lui spune ca daca se foloseste contul exclusiv pentru plata creditului nu se datoreaza comisionul de administrare. Reclamati la ANCP acest comision de administrare de 5 lei/luna, daca aveti un alt cont deschis (pentru drepturile salariale), la aceiasi banca deoarece plata se poate face direct de pe acest cont nemaifiind necesar deschiderea altui cont de catre banca pentru a castiga un leu in plus si fara sa faca nimic.
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont credit banca romaneasca dutzu dutzu Buna ziua, In data de 07.11.2007 am contractat un credit ipotecar in valoare de 55200 Chf la Banca Romaneasca. La momentul respectiv mi s-au oprit 552 chf ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
Credit bancar janyna janyna La inceputul anului 2008 am incheiat un contract de credit - nevoi personale cu RAIFFEISEN BANK S.A. pentru suma de 10.198 EURO (mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)