avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Preaviz, fara contract semnat inca/ gravida
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Preaviz, fara contract semnat inca/ gravida

Sunt in preaviz si urmeaza sa infiintez pfi sa lucrez in acest fel pt alta firma. In timp ce pregatesc actele de infiintare pfi tocmai aflu ca sunt insarcinata. Cum procedez sa nu raman pe ‘dinafara’?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 25 Februarie 2019
Pentru concediul de maternitate incheiati un contract cu Casa de Asigurări de sănătate pentru plata contribuției pentru indemnizatii si concedii.

Pentru CCC, singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea de venituri supuse impozitului pe venit în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, timp de cel puţin 12 luni , aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxelor pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului dimamonicaelena dimamonicaelena Buna ziua! Sunt angajata de 7 luni la o firma , insa vreau sa demisionez. Unde si cum pot plati personal taxele pentru continuitatea contractului de munca, in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu nevoie de o informație. timp de aproape ... Niko91 Niko91 Bună ziua,am și eu nevoie de o informație. Timp de aproape 2 ani am lucrat la 4 ore și în luna noiembrie a anului trecut am rămas însărcinată,as dori ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Camelia91 Camelia91 Buna ziua Am și eu o întrebare legat de acordarea de maternitate. Nu sunt angajata nicaieri, sunt însărcinată în 5 luni și un pic și as dori sa aflu ... (vezi toată discuția)