avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare

Buna, am un salariat ce terminat licenta in Asistenta sociala si masterul in Stiinte Economice.
Pot sa il angajez ca si economist?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 27 Februarie 2019
Art. 137 alin. (5) din Legea 1/2011 a educatiei nationale prevede ca programele de studii universitare dau acces la ocupatii si functii specifice fiecarui ciclu de studii universitare absolvit.

In opinia mea, absolventul ciclului II din sistemul Bologna a unui master in domeniul economic poate exercita profesia de economist confom calificarii dobandite in baza diplomei de master.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare master pentru studiile universitare incheiate inaintea sistemului bologna Daniela_Dudu Daniela_Dudu Studiile universitare incheiate inaintea sistemului Bologna sunt echivalate cu master? De ex. Licenta la drept 1998 sau o diploma la politechnica in 1989? Stiu ... (vezi toată discuția)
Studii superioare scurta/lunga durata Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu in ce categorie de studii superioare ma incadreaz? de scurta sau lunga durata, daca am absolvit studii superioare ciclul I Bologna ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent bologna i mceline mceline Buna seara, Sunt incadrata pe un post cu studii superioare de scurta durata (fiind absolventa a unui colegiu) intr-o unitate bugetara. Anul acesta am ... (vezi toată discuția)