avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul stagiu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul stagiu

Legea spune ca stagiul de cotizare se stabileste in ani, ,luni si zile calendaristice, modalitatea de transformare a zilelor lucratoare in zile calendaristice fiind stabilita prin Ordin al Presedintelui CNPP. As dori sa cunosc aceasta procedura..este publica? Cum se face transformarea zilelor lucratoare in calendaristice? Apoi, pt fractiunile de luna (ex. luna intrerupta de concediu medical boala obisnuita), actualmente stiu ca acest concediu medical suspenda CIM ..in aceste conditii, se continua numaratoarea zilelor in luna urmatoare calendaristica inteleg. Cum se calculeaza luna calendaristica atunci? la 22 de zile lucratoare sau cate? Unde pot gasi acest Ordin al Presedintelui CNPP? Va multumesc si va doresc o zi frumoasa.

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare pedro6228 pedro6228 Cate zile de cotizare reprezinta 1an de stagiu de cotizare ptr.la pensie? (vezi toată discuția)
Concediul medical in timpul somajului viorica p viorica p Buna ziua! Sunt in somaj din 19 dec.2008 si am fost in concediu medical in perioada 22 oct.-20 dec.2009.Intrebarea mea este cum se face calculul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am împlinit 58 de ani în iunie. am peste 35 de ... vicks vicks Bună ziua. Am împlinit 58 de ani în iunie. Am peste 35 de ani vechime si ma pot pensiona anticipat începând cu august 2025. As dori sa stiu cum si dacă ... (vezi toată discuția)