avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Mostenire
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Mostenire

Buna seara! Am si eu o întrebare.In curând eu și viitorul meu soț ne vom face planuri de căsătorie.Dar el are un copil dintr-o căsătorie anterioară.Ce drept are copilul lui la viitoarea mea avere? Nu as vrea sa împart ce am cu acel copil deoarece părinții mei au muncit din greu pt tot ceea ce au acum și totul îmi va ramane mie...Sunt singura la părinți și nu as vrea sa împart cu nimeni ce îmi va ramane mie.Exista vreo posibilitate?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
Adelyna23439, utilizator
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 20:53, 25 Martie 2019
Contract la notar - înainte de căsătorie- pentru separație de patrimonii, fiecare cu averea lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie matrimoniala - in caz de deces al unui sot (ambii soti cu copii din casatorii anterioare) AlinaIoanaMihut AlinaIoanaMihut Buna ziua! Mama mea (vaduva) urmeaza sa se casatoreasca cu un barbat divortat care are 4 copii. Cei doi viitori soti doresc sa semneze un conventie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un apartament cu credit la banca pe numele meu ... GIORGIANNA25 GIORGIANNA25 Buna ziua, am un apartament cu credit la banca pe numele meu dobandit acum 3 ani, iar anul viitor urmeaza sa ma casatoresc. Fiind dobandit inaintea casatoriei, ... (vezi toată discuția)
Separatia de bunuri in timpul casatoriei - mostenitori Crina.Crina Crina.Crina Bună ziua. Am citit mai multe răspunsuri legate de acest subiect, dar tot nu m-am lămurit deplin. Eu și soțul deținem acum la comun un apartament. El are ... (vezi toată discuția)