avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Diploma de facultate poate modifica gradul functiei ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Diploma de facultate poate modifica gradul functiei 413210

Buna ziua, cu diploma de la facultate mi se poate modifica gradul functiei din studii medii in studii superioare pe functia 413201 ?

Alte discuții în legătură

Cod cor Ana 2018 Ana 2018 Buna ziua..Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune. In prezent lucrez ca operator introducere si validare date. Codul COR cu care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unde se incadreaza scoala postliceale, la studii medii ... ..sorin, ..sorin, Buna ziua, unde se incadreaza scoala postliceale, la studii medii sau superioare ? Se poate face un curs de califiare/perfectionare in care se cere studii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am și eu o nelămurire, poate reușiți să mă ajutați. ... Alin Dragotescu Alin Dragotescu Buna ziua! Am și eu o nelămurire, poate reușiți să mă ajutați. Lucrez ca bibliotecar intr-o biblioteca publica si sunt încadrat pe un post de studii ... (vezi toată discuția)