avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Concediu prenatal

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru a beneficia de concediu prenatal,
Mentionez ca sotia mea a lucrat 5 luni in ultimul an iar cand am mers la casa de asigurari Suceava pentru a ne informa despre acest concediu prenatal ni s-a zis ca daca nu are cel putin 6 luni lucrate in ultimul an nu se incadreaza.Am vrea sa stim daca ne incadram sau nu.Va multumim!

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si indemnizatie pentru cresterea copilului gelu2012 gelu2012 buna ziua, sotia mea nu mai lucreaza din data de 02.04.2012,luna aceasta figurand doar cu o zi lucrata pe cm,este insarcinata in luna a saptea si am vrea ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil (ccc) Mazilu_catalina Mazilu_catalina Buna ziua, as vrea sa știu despre aceasta indemnizație ... Sotul meu ar vrea sa intre in prenatal si nu prea stim cum.. Eu voi naște in mai putin de 6 ... (vezi toată discuția)
Nu mi se ia in considerare un contract de munca ....in calculul indemnizației pentu prenatal madalina0106 madalina0106 Buna ziua , am avut 2 contracte de munca cu 8 ore la 2 angajatori diferiți in lunile 10,11,12 anul 2017 după in Ianuarie 2018 am dat concurs și m am angajat ... (vezi toată discuția)