avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de salubrizare separat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de salubrizare separat

Sunt un persoană liber profesionistă. Am sediu profesional declarat domiciliu . Dar am inchiriat un spațiu de la o persoană juridica in aceeași localitate. Până acuma deșeurile de la spațiu închiriat era depus la acea persoana juridică. In 31 ianuarie 2019 , am primit de la Societatea de salubrizare o notificare, precum că trebuie să închei/ încheiem (suntem mai multe pf in această situație) contract de salubrizare separat. Noi cei care suntem in situația am adresat o întrebare in prealabil entității de salubrizare, dar ne au spus ca nu suntem exceptati
Vă rog, să ne răspundeți dacă persoanele fizice liber profesioniste care își desfășoară activitatea într un spatiu închiriat de la o persoană juridică, care are un contract de salubrizare, trebuie să încheie un contract de salubrizare separat !
Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract salubritate sediu social fara activitate digi2012 digi2012 Am o societate al carei sediu social este la domiciliu. Aici am contract de salubritate pe PF. Sediul social este fara activitate, iar singurul angajat sunt ... (vezi toată discuția)
Obligare incheiere contract de salubrizare? delia1988 delia1988 Societatea mea \"X\" isi desfasoara activitatea(un mic magazin mixt) intr-un spatiu inchiriat prin [b]contract de comodat[/b] incheiat la notar. Persoana ... (vezi toată discuția)
Pfa /persoana juridica sau persoana fizica? vasile15 vasile15 ce este un pfa?persoana fizica sau juridica?intreb fiindca am mers sa inchei un contract de salubrizare,iar de la salubris mi s-a spus ca eu sunt persoana ... (vezi toată discuția)