avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obligare incheiere contract de salubrizare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obligare incheiere contract de salubrizare?

Societatea mea "X" isi desfasoara activitatea(un mic magazin mixt) intr-un spatiu inchiriat prin contract de comodat incheiat la notar. Persoana fizica care detine spatiul din cladirea respectiva are incheiat contract de prestare servicii cu firma de salubrizare . Cei de la Politia Locala au impartit avertismente sa incheiem contract de salubrizare k astfel ne amendeaza.
INTREBARE: Sunt obligata si eu ca Societate sa inchei un alt contract de salubrizare?,deoarece cei de la primarie refuza sa-mi vizeze autorizatia de functionare fara acest contract.
De mentionat este faptul ca cei de la societatea de salubrizare respectiva REFUZA CATEGORIC sa negocieze tariful practicat pentru astfel de servicii .
Legislatie ceva referitoare la aceasta problema??

Alte discuții în legătură

Contract salubrizare lucamatei lucamatei Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Contract de salubrizare separat jugaelena jugaelena Sunt un persoană liber profesionistă. Am sediu profesional declarat domiciliu . Dar am inchiriat un spațiu de la o persoană juridica in aceeași ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat ASKIM3GET ASKIM3GET Buna dimineata Detin un spatiu comercial inchiriat unde am un magazin alimentar si vreau sa-i schimb profilul intr-un fel de bar cu terasa. Totodata as vrea ... (vezi toată discuția)