avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul

Dupa divort nu achita pensia alimentara,cum sa procedez?Am avut avocat si vreau sa stiu de ce tatal copilui nu achita?

Nota moderator: nu dati date cu caracter personal in mod public.
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Cel mai recent răspuns: Tanya2005 , utilizator 14:13, 1 Martie 2019
Aveti sanse sa recuperati pensia adunata pe ultimii 3 ani, practic exista riscul sa perdeti doar suma pe cateva luni.
Puteti cere in instanta si marirea pensiei, ca banuiesc ca in astia 4 ani, i s-a marit si leafa si cheltuielile cu copilul.
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2019
gi-jane2, moderator
El zice ca nu are de munca ,dar este in Germania .Indemnuzatia copilului de pe card,el nu m-i li-a întors ,ce sa fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplată pensie alimentară 3 luni consecutiv și peste Gabriela F. Gabriela F. Bună ziua, Am un copil în vârstă de 4 ani. Tatăl lui n-a mai plătit pensia alimentară din luna februarie inclusiv și suntem în luna mai. Vă ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara original_lilith original_lilith sunt divortata din septembrie 2007. instanta a hotarat ca fostul meu sot sa plateasca pensie alimentara 90 lei pana la majoratul copilului. acesta a platit ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara- cum pot recupera pensia restanta ? roxanaioana2013 roxanaioana2013 buna ziua.mam divortat in 2011,in urma casatoriei a rezultat un minor....instanta a decis ca tatal copilului sa dea pensie alimentara 170 ron.de atunci si pana ... (vezi toată discuția)