avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am întreținut relații sexuale opuse el minor eu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am întreținut relații sexuale opuse el minor eu adult

Bună seara,

Ce se poate întâmpla și vă rog sa mi răspundeți daca se poate . Un tânăr de 16 ani m ă cautat pe FACEBOOK mi a zis ca ii place de mine si ca vrea sa ne vedem,fiind amândoi persoane gay . Eu 27 ani . El mi a zis ca vrea o relație cu mine am acceptat relația cu el dar el m ă mintit ca are 18 ani si defapt avea 16 ani . Acum el m ă mintit in relația pe care o aveam cu el de 2 saptamani cum ca părinții lui stie de noi si de relația pe care o avem. Acum tânărul de 16 ani mi a plecat din casă și mi a furat o sumă de banii ,noi certandu ne ca mi a furat banii i am explicat de ce a furat banii din casă și apoi mi a dat o pe mama lui la telefon după care să îi spun ce a facut copilul ei ca a furat si nu e bine din casă ,si ca eu tin la el si il iubesc mult E iubitul meu. La aflarea veștii cum ca fiul e gay a rămas încremenită femeia ca e gay fiul ei ,deci m ă mintit ca familia lui stie de el. Dacă el mi a zis ca ai lui stiu de el ca e gay,deci m ă mintit din nou . Ei bine,toate pana atunci .....Acum tânărul de 16 ani vrea sa ma dea la Poliție ca la m violat acum eu nici nu am întreținut relații sexuale anal cu el decât oral .Doar atât am facut cu el . Acum noi ne am pus de comun acord sa postal poze in public si de relația noastră ...La despărțire băiatul ma sanatajeaza sa ii dau banii , sa ii dau aur . Ca daca nu se duce la Poliție . Deși noi ne am despărțit cand a aflat mama lui . Ce trebuie sa fac am o vina . Ce trebuie sa fac sa ma pregătesc de orice situație .
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 08:25, 1 Martie 2019
Puteți formula plangere sub aspectul comiterii infracțiunii de furt și șantaj.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut , am o nelamurire. L3stAngel L3stAngel Salut , am o nelamurire. am o prietena care are aproape 17 ani ma rog 16 ani si 8 luni eu cu fata ne cunoastem de 9 luni si suntem impreuna de 8 ..faza e ca ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa plec de acasa! cercellucian cercellucian buna ziua ma numesc gabriela si am o problema de curand am facut 18 ani mi-am scos si noul buletin vreau sa plec de acasa e o situatie mai complicata anul ... (vezi toată discuția)