avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate

În urma cu 6 ani am ridicat împreună cu soțul o clădire (avem proiect pe lucrare cu avizele aferente de la Uniunea arhitecților) situata pe teren proprietate comuna. Am obținut de la primărie certificat de urbanism,urmând a reveni pentru obtinerea și autorizației de construire. Din motive necunoscute, primarul comunei nu a binevoit a ne elibera autorizația... Anii au trecut, am tot bătut ușa primăriei fără folos... Plătesc impozit la teren cota comuna cu soțul, totodată primăria ne-a impozitat și casa... Plătim impozit și pe casa... Întrebarea mea este următoarea : care sunt pașii pe care ii putem urma pentru a beneficia de acte pe casa? Nu as vrea sa ajung la un proces.... Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Emiterea autorizatiilor de construire pentru teren in extravilan alina_natasa alina_natasa Buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog, daca o primarie are birou de arhitect sef, respectiv urbanism, se poate emite Autorizatia de construire pentru un ... (vezi toată discuția)
Distanta intre constructii jjjrz jjjrz Am cumparat un teren situat la 3 m de un bloc. Locatarii nu sunt de acord ca eu sa construiesc pe acel teren pentru ca le iau lumina soarelui desi construiesc ... (vezi toată discuția)
Obtinere puz ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,detin o suprefata de 6500mp teren in extravilanul comunei,terenul fiind langa ultima casa locuita,deci exact la iesirea din intravilan.daca vand ... (vezi toată discuția)