avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Buna seara! Ce se intampla daca, in cazul unui divort, martorul paratului nu se poate prezenta la data stabilita ? Cum va fi afectat reclamantul din acest proces, mai ales ca, in aceasta situatie copiii sufera din cauza presiunii facute de parat asupra acestora incercandu-se inducerea unor raspunsuri si decizii in favoarea sa?
Daca aveti avocat vorbiti cu el.
Se pot intampla mai multe in aceasta situatie.
Trebuie studiat dosarul pentru a se putea face o estimare juridică concretă.
Buna seara,
1. Se poate da o amanare daca exista un motiv temeinic al absentei (boala sau altele asemenea)
2. Se poate da o amenda si aducere cu mandat
3. Se poate decade partea din drept
4. Se poate admite inlocuirea martorului
5. Se pot intampla MULTE!
Solicitati ajutorul unui avocat.
Nu am avocat. Am ales sa merg singura in instanta si abia am aflat ca,martorul ales de parat, nu se va putea prezenta in data stabilita. Pentru asta am apelat la dumneavoastra, raspunsul dat va fi impartial. Ce as putea invoca in acest caz pentru a nu suferi amanare, urmatoarea actiune fiind a doua infatisare, dupa audierea minorului?
Nu aveti ce sa invocati,puteti sa solicitați citarea martorului pt următorul termen cu avertisment amenda pt a nu absenta nemotivat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurentul absent la prima infatisare lorella lorella In calitate de intimat-reclamant intr-un recurs pe litigii in munca, m-am prezentat la data stabilita, la[u] prima infatisare[/u], dar nu si recurent-paratul. ... (vezi toată discuția)
Cat de mult poate tine un divort narcis_vl_ro narcis_vl_ro de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea martorului la divort? carmenioana01 carmenioana01 buna seara as avea si eu o intrebare...o cunostinta a intentat divort,fiecare a avut un martor dar al ei nu sa prezentat #-oiar avocata i-a spus ca nu mai pote ... (vezi toată discuția)