avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia la 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia la 18 ani

Buna ziua! Anul trecut am implinit 18 ani, in mai. Dar nu am facut cererea pentru alocatie atunci cand a trebuit. Intrebarea e: mai are rost sa o fac acum, dupa aproape 10 luni? O sa mai primesc alocatia? Sunt clasa a 11-a. Si cererea trebuie sa o fac tot la scoala sau in alta parte? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 2 Martie 2019
Depuneti cererea la unitatea scolara acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! solicit ajutor în cadrul alocației după vârsta de 18 ani ! Tree Tree Bună ziua ! Am o întrebare, eu am avut o problema și am renunțat la școală, am reluat școala anul aceasta și sunt în clasa a 10 a la Seral, sunt la ... (vezi toată discuția)
Alocatia pe vacanta mihaela18 mihaela18 buna ziua..eu am 18 ani si sunt in clasa a 12 asi as vrea sa stiu daca mai primesc alocatia pe timpul vacantei.ma multumesc anticipat:D:D (vezi toată discuția)