avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Proprietate in strainatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Proprietate in strainatate

Buna ziua ,
in cazul in care achizitionez o proprietate - imobil in strainatate , trebuie sa declar ceva in Romania , eventual sa platesc taxe in Romania ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2019
Teddy71, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am vizitat recent o proprietate cu două agenții ... teodormihairaluca teodormihairaluca Buna ziua, am vizitat recent o proprietate cu două agenții imobiliare diferite. Am semnat un contract de vizionare cu ambele agenții. Acum doresc să ... (vezi toată discuția)
Partaj akantha akantha buna seara, as dori si eu niste sfaturi,situatia este dificila, dar am sa incerc sa o prezint cat mai simplu -vor divortat de comun acord, inaintand si ... (vezi toată discuția)
Partaj dodo12 dodo12 impreuna cu fostul sot detinem un apartament cumparat in timpul casatoriei.ce drept am eu din acest apartament ?Sotul meu a lucrat in strainatate ,eu am lucrat ... (vezi toată discuția)