avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cazier fiscal
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cazier fiscal

Bună ziua, am avut o firmă până în 2013, și am rămas cu o datorie de 7000 lei la ANAF. Mi-au trimis somații de plată în perioada acea și mi sa trecut datoria în cazierul fiscal (am cerut în 2013 cazierul fiscal și figuram cu ”cazier”). Se radiază după 5 ani fapta?
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
wyoh, utilizator

Alte discuții în legătură

Lichidare/radiere din oficiu ghileaovidiu ghileaovidiu Buna ziua, as dori sa stiu ce se intampla cu un SRL, prezentandu-va situatia mea. In anul 2008 - octombrie am infiintat o societate (SRL) ca si asociat unic. ... (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru a scapa de o firma inactiva din 2008 sambotin_bogdan_s sambotin_bogdan_s Legea 75/2001, modificari/reglemetari legea 24/2011 Buna ziua, Am o firma infiintanta in anul 2004 care a functionat pana in anul 2008. In anul 2008 am ... (vezi toată discuția)
Analiza fisei pe platitor a unei societati laurentiu-tns laurentiu-tns Buna ziua Acum vreo 6 ani am preluat o firma cu intentia de a-i continua activitatea. Dupa preluare s-au gasit niste datorii care au fost platite pe ... (vezi toată discuția)