avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Regim donatie in cazul dezvoltarii unui proiect IT
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Regim donatie in cazul dezvoltarii unui proiect IT

As dori sa stiu daca pot primi donatii de la cei care imi acceseaza site-ul si obtin informatii premium, pe langa cele oferite gratuit. Accesul la informatiile premium este oferit celor care fac donatii in scopul dezvoltarii acestui proiect. Este legal? Trebuie declarate aceste donatii?

Alte discuții în legătură

Informatii referitoare la un site ce percepe taxe mikereese mikereese Buna dimineata, Numele meu este Mihai, sunt incantat ca pot cere informatii pe acest forum. As dori sa primesc mai multe informatii referitoare la un site ... (vezi toată discuția)
Donatii online sau prin transfer bancar (servicii prin internet) vali-dgn vali-dgn Cu toate ca acest subiect a mai fost discutat pe forum in nenumarate randuri , revin si eu cu cateva intrebari legate de Donatiile Online sau prin Transfer ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene / nationale nerambursabile CalinescuGeorge CalinescuGeorge Care sunt fondurile europene sau nationale nerambursabile , cum se pot accesa in 2016 . De unde pot afla informatii despre acestea : - cine le poate accesa ... (vezi toată discuția)