avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare rol apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare rol apartament

Ca urmare a decesului mamei mele am facut succesiunea, si acum trebuie sa fac schimbarea rolului. Am inteles ca imi trebuie numai certificatul de mostenire. Intrebarea este daca eu mai trebuie sa platesc impozit din moment ce am achitat impozitul pe anul 2019 inainte de succesiune? Mai trebuie sa mentionez ca detin certificat de handicap.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:55, 5 Martie 2019
Sunt roluri fiscale distincte cu obligatii fiscale diferite
Dv datorati obligatii la buget din momentul deschiderii rolului si de cand depuneti documentele justificative ca detineti decizie/certificat de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata persoana decedata kamy_nora kamy_nora Buna seara ! O familie compusa din sot si sotie, detin un act de proprietate pe numele amandurora. Impropriu spus ca detin, deoarece sotia a decedat acum 3 ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit local: un proprietar decedat iar celalat proprietar cu handicap accentuat Tlorin Tlorin Buna ziua, As dori o lamurire din partea dumneavoastra in legatura cu umatoarea situatie, daca se poate. Parintii mei au cumparat impreuna un apartament ... (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de scutirea impozitului pe cladiri si teren retroactiv? gamenti gamenti buna ziua ma intreb daca se poate beneficia de scutirea impozitului pe cladiri si teren retroactiv pentru o persoana cu handicap.In ianuarie 2019 am depus ... (vezi toată discuția)