avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara! In ce masura un reclamant poate cere si obține un ordin de evacuare adresat paratului in masura in care ,titlul de proprietate al imobilului in care convietuiesc cei doi, este pe numele parintilor reclamantului? Va rog frumos, daca se poate,cu trimitere la anumite paragrafe juridice din care reiese acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:18, 6 Martie 2019
Nu functioneaza cu articole ,tb discutat cu un av ,în primul rând evacuarea nu o.pot cere decât proprietarii imobilului,deci daca ,, reclamantul "din speta dvs nu e proprietar nu are nici calitate procedurală activa.Dreptul e complex nu merge cu modele de acțiuni și texte de lege citite si interpretate după ureche.Succes.
Da, trebuie analizata situatia juridica in functie de fondul problemei.
Normele de drept aplicabile depind de litigiul concret bazat pe situatia de fapt.
Proprietarii pot cere evacuarea, deci calitate procesuală activă au părinții reclamantului!
Prevalați-vă de procedura specială a evacuării reglementată de art 1033 și urm. CPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasii statului vulpedepadure vulpedepadure Buna ziua. Familie de chiriasi ai statului au pierdut proces cu fostii proprietari si au fost evacuati. La primarie au depus cerere pentru o noua locuinta, li ... (vezi toată discuția)
Am moștenit o casă de la bunicul meu dar nu pot intra în posesie din cauză că acolo au fost tolerați niște oameni ai străzii ale strazii. este admisibilă o ordonanță de evacuare? Stanescu77 Stanescu77 Salutare, Am mostenit o casa de la bunicul meu si nu pot intra in posesie din cauza ca bunicul a tolerat niste persoane ale strazii,care au fost invatate de ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces? leusan leusan Poate cere o persoana, reclamnat , suspendare procesului in bazaart 155^1 daca pe parcursul infatisarilor nu a putut face dovada calitaii sale procesuale si ... (vezi toată discuția)