avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de proprietate intelectuala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de proprietate intelectuala

As dori sa stiu daca se pot incadra la drepturi de proprietate intelectuala veniturile obtinute din abonarea vizitatorilor unui site care ofera informatii suplimentare doar pe baza de abonament (informatii it, cursuri online, etc.). Mentionez ca nu am nici un fel de organizare juridica, sunt doar salariat.

Alte discuții în legătură

Pfa pentru webdesign, printdesign si cam tot ce tine de online purcelo purcelo Buna ziua, Doresc sa imi deschid un PFA pentru serviciile pe care le ofer in domeniul IT. Aici intra design de site-uri, consultanta IT, design de afis, ... (vezi toată discuția)
Cod caen vs activitatea facturata daniel756 daniel756 Buna ziua, Oare ma puteti lamuri intr-o privinta: Doresc sa imi infiintez o firma pentru a aplica la un proiect cu fonduri europene si astfel sunt nevoit ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite dupa demisie, cu venituri din strainatate MihaiTeo MihaiTeo Buna ziua, Momentan lucrez full-time la o firma privata din Bucuresti si in acelasi timp obtin venituri din drepturi de proprietate intelectuala din afara ... (vezi toată discuția)