avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod Caen VS activitatea facturata
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod Caen VS activitatea facturata

Buna ziua,

Oare ma puteti lamuri intr-o privinta:
Doresc sa imi infiintez o firma pentru a aplica la un proiect cu fonduri europene si astfel sunt nevoit sa ma incadrez in niste coduri caen prestabilite, mai precis am ales urmatorul cod:

7990 Alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică
Această clasă include:
-alte servicii de rezervare legate de călătorie:
-rezervări pentru transport, hoteluri, restaurante, închirieri de maşini, distracţie şi sport etc
-activităţi de” time-share”
-activităţi de vânzare de bilete pentru evenimente teatrale, sportive şi alte evenimente de distracţie şi amuzament
-servicii de asistenţă pentru vizitatori
-furnizarea de informaţii de călătorie pentru vizitatori
-activităţile ghizilor turistici
-activităţi de promovare a turismului
Această clasă exclude:
-activităţile agenţiilor de turism şi ale tur-opertorilor, vezi clasele 7911 şi 7912
-organizarea şi managementul evenimentelor cum ar fi şedinţe, convenţii şi conferinţe, vezi 8230

Mentionez ca activitatea noii firme doresc sa se axeze in mare parte pe servicii de promovare a hotelurilor din tara, pe un site propriu si mai mult decat atat hotelurile vor putea sa contracteze si abonamente mai complexe de promovare ce vor avea la baza instrumente online si offline, prin care le vom promova serviciile oferite.(abonamentele vor include promovare prioritara pe site, banner home page, promovare in baza de date proprie, in publicatii de profil, pe panouri outdoor prestabilite,etc)
De asemenea site-ul fiind public va furniza informatii si turistilor individuali ce vor vrea sa stea la un hotel anume sau sa viziteze o zona anume.

Va rog sa imi spuneti daca activitatile propuse de mine se incadreaza in acest cod caen mentionat mai sus pentru a putea factura in concordanta servicii de promovare turistica.

Astept cu interes raspunsurile voastre..

Alte discuții în legătură

Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Ghid turistic - cod caen anonym3000 anonym3000 Salut! As vrea sa organizez excursii in Romania si in strainatate. Trebuie sa-mi infiintez o agentie de turism pentru asta? Ce cod CAEN am nevoie? Imi ... (vezi toată discuția)