avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata rata IFN-Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata rata IFN-Executare silita

Buna ziua,
in feb 2018 am facut un imprumut de 4000 ron la un IFN. Ultima plata a fost facuta in 14.06.2018.Am anuntat ca mi-a scazut venitul . Nu am primit nici un raspuns. In Ianuarie 2019 primesc un mesaj pe tel. de la o firma reuperatoare ca imprumutul meu a fost cesionat fara a fi instintata in scris.Am sunat eu la ei si le-am spus telefonic ca doresc sa platesc in fiecare luna o anumita suma.Mi-au transmis ca suma de achitat este de 5300 ron si trebuie achitata integral., deoarece nu pot accepta plata lunara.Mesajul lor pt mine a fost ca eu pot plati I fiecare luna, dar nu imi garanteaza ca imi va ramane contractul la ei, ci va fi dat pt a fi executata silit.

Intrebarea mea:in cazul in care voi fi executata silit ce anume imi va fi executat(am un venit de 1970 ron si o masina din 2002 care este pe numele sotului dar cumparata in timpul casatoriei).
Cel mai recent răspuns: Ioanaluiza , utilizator 11:23, 6 Martie 2019
Prima data executa veniturile,daca sunt din salarii,pensii pana la 1/3 din venit daca sunt conturii de economii se executa 100% ,daca nu ai venit,atunci se trece la executarea bunurilor materiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia la executare leusan leusan va rog un sfat: Impotriva UNUI DEBITOR cu un contract de credit IFN se cere o executare silita caresuna asa;,, .... sa plateasca suma de 1370 reprezentind ... (vezi toată discuția)
Contract cu ifn leusan leusan va rog o parere la un contract de credit cu un ifn: S-a facut o aplicatie pe net pe 60 de luni pentru un ctr de credit cu un ifn .Suma 4000 de lei in nov ... (vezi toată discuția)
Neplata mobil maculrosu maculrosu O persoana si-a facut un abonament pt. un telefon mobil in baza contractului de casa. De cateva luni persoana n-a mai platit factura din motive obiective. Ce ... (vezi toată discuția)