avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Retinerea buletinului pt o persoana majora
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Retinerea buletinului pt o persoana majora

Am 19 ani si am masura de plasament la o asociatie, nu stau in permanenta aici, am invoiri in familie, acest camin este pt a ma sustine la scoala si facultate. Intrebarea mea este daca directorul institutiei are dreptul de a mi retine buletinul si certificatul? Mie nu mi se pare ceva normal si mi se pare logic sa am buletinul in permanenta asupra mea incat sunt majora. Deci este legal sau nu?

Alte discuții în legătură

Acordarea pensiei alimentare majorilor andreea. andreea. buna ziua! fiti amabili, as avea nevoie de o lamurire in ceea ce priveste acordarea pensiei alimentare majorilor... premisele problemei sunt ... (vezi toată discuția)
Obligativitate intretinere copil major- student- din prima casatorie a sotului dananicole dananicole Buna ziua In anul 2007, cand a divortat, copilul sotului meu din prima casatorie avea 16 ani. Conform sentintei de divort, sotul meu avea obligativitatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o nelămurire care trebuie discutată în punct ... Cezar2000c Cezar2000c Buna ziua. Mă numesc Cezar Am o nelămurire care trebuie discutată în punct de vedere legal Am 21 de ani, și am pe cineva, un băiat, care abia a ... (vezi toată discuția)