avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deductibilitate asigurare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deductibilitate asigurare

Este deductibila cheltuiala cu asigurarea unei masini in conditiile in care chitanta este taiata pe numele comodantului ?....(masina are contract de comodat pe firma ).
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 10:49, 20 Noiembrie 2009
Nu este deductibila aceasta asigurare si nu poate fi scazuta in evidenta firmei .
Chiar asa . Si eu i-am '" convins " pe clientii mei .Rog baza legala .
:secret:Multumesc
Cf.art.21,pct.4,lit.n din Codul Fiscal nu sunt deductibile "ch.cu primele de asigurare care nu privesc activele contribuabilului precum si cele care nu sunt afernte obiectului de activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuiala rodia rodia Buna ziua, Cheltuiala cu asigurarea casco in baza unui contract de comodat se poate deduce in proportie de 50%? Contractul de comodat este incheiat intre ... (vezi toată discuția)
Decontare asigurare rca cu contract de comodat vioviod vioviod Pt. a folosi masina patronului in interesul firmei am incheiat un contract de comodat . Atunci cand am platit sigurarea (RCA), firma de asigurari a taiat ... (vezi toată discuția)
Rca masina pe cabinet de avocat dumitru2000 dumitru2000 cabinetul de avocat foloseste gratuit masina unei firme in baza unui ctr comodat poate cabinetul sa plateasca RCA si sa-si deduca aceasta ... (vezi toată discuția)