avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Am depășit un autovehicul (unde era permis acest lucru) DUPĂ ce am revenit pe sensul meu de mers am frânat apoi fiind polei am derapat și am intrat pe contrasens fiin tamponat IN PARTEA DIN SPATE de un auto ce circula regulamentar. Mi sa întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă cu toate că în ambulanță la toate persoanele sa luat tensiunea.
In dovadă se scrie de către agentul de circulație că ,, referitor la depășire cu victime" !!!???. Cu toate că eu singurul martor ii spuneam că efectuasem deja depășirea .Aș dori să știu ce șanse am să nu-mi rețină permisul daca dosarul sa clasat . Am intrat pe contrasens din sensul meu de mers după ce am executat manevra de depășire.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:20, 7 Martie 2019
Puteti fi sanctionat contraventional. Organele competente vor analiza modul de producere a accidentului si vor stabili sanctiunile.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare contrasens Geobus Geobus Bună ziua. Am o nelămurire. Am fost în vizită la un prieten,la țară,care locuieste pe strada principala. Conform sensului meu de deplasare,el locuieste ... (vezi toată discuția)
Accident neacordare de prioritate iliesraduionel iliesraduionel Buna ziua!am si eu o problema...destul de grava zic eu!am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu 2 victime!practic problema e urmatoarea!eram ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat și dosar penal,accident cu victima! Andrei! Andrei! În data de 12.02.2019 am fost implicat intr-un accident cu victima(a fost luată cu ambulanta însă nu a avut nevoie de zile de spitalizare) Deci,eu am ... (vezi toată discuția)