adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Alexandra Ilie	                   

Buna dimineata, 
Am o angajata care in lunile ianurie si februarie 2019  a avut concediu medical - cod indemnizatie 01 - fara stagiu de cotizare, plus ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandra Ilie	                   

Buna dimineata, 
Am o angajata care in lunile ianurie si februarie 2019  a avut concediu medical - cod indemnizatie 01 - fara stagiu de cotizare, plus ... (vezi toată discuția)

DuroiFlorin	                   

Am semnat un contract cu o LieFirma in zona Rasttat impreuna cu prietena mea vineri dupa care luni am fost in prima zi de lucru la firma Grammer care se afla ... (vezi toată discuția)
	                    DuroiFlorin	                   

Am semnat un contract cu o LieFirma in zona Rasttat impreuna cu prietena mea vineri dupa care luni am fost in prima zi de lucru la firma Grammer care se afla ... (vezi toată discuția)

IrinaHG	                   

Bună seara,
Din ianuarie anul acesta am aflat ca sunt însărcinată și ulterior am anunțat și la serviciu. Lucrez într-o multinațională de aproape 2 ... (vezi toată discuția)
	                    IrinaHG	                   

Bună seara,
Din ianuarie anul acesta am aflat ca sunt însărcinată și ulterior am anunțat și la serviciu. Lucrez într-o multinațională de aproape 2 ... (vezi toată discuția)