avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Explicatii salarizare
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Explicatii salarizare

Va deranjez si eu cu o solicitare.am primit fluturasul de salariu si sunt nelamurita cu sumele ce apar acolo,am fost la financiar si nu au fost in masura sa imi raspunda la intrebare.imi apare acolo rubrica "diferenta "1/4 si o suma.din calculele efectuate suma respectiva nu apare nicaieri in celelalte venituri:brut,brut total,etc.doresc si eu sa stiu daca ma puteti face sa inteleg care este semnificatia acelei rubrici ,ce reprezinta suma respectiva si de ce nu apare in celelalte venituri.si tot in legatura cu veniturile salariale mai am o intrebare:de luna trecuta a fost introdusa indemnizatia de hrana,suma respectiva este introdusa in venitul brut si se ia la comun impozit,cas,ciasoc.este normal si legal?cand primeam tichete de masa acestea erau doar impozitate.va multumesc pentru ajutor si intelegere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa bonaparte bonaparte de ce bonurile de masa se retin din salariu angajatului ? eu stiu ca angajatul plateste doar impozitul pe bonuri , nu ca le plateste integral salariatul . e ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie hrana si bonuri de masa Lorena Adrut Lorena Adrut Buna ziua, Sunt asistent personal la DGAS si primesc pe fluturasul de salariu o indemnizatie de hrana. Daca imi mai iau un job secundar part time, de 6 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va cer iarasi ajutorul pentru a intelege un lucru. sunt ... ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna ziua.va cer iarasi ajutorul pentru a intelege un lucru.sunt angajata in sistemul de educatie si am observat in fluturasul de salariu urmatorul lucru:de ... (vezi toată discuția)