Aveam contract cu bunicul pentru casă și pământ. După decesul lui, unchiul a intrat pe proprietate și a furat absolut tot din curte și din casă, cum pot să-l acuz de furt?
Buna seara! Bunicul a decedat recent si unchiul care este si vecinul nostru, dupa moartea batranului a intrat pe proprietate si in casa si a furat absolut totul. Casa si curtea au ramas goale, iar el stiind ca noi avem contract doar pe casa si pamant nu si pe bunurile din casa. Cum procedez sau cum pot sa l acuz pentru furt. Tin sa mentionez ca sa furat prin curte , demontand gardul, deci nu avem martori la furt. Nu vreau sa cred ca se poate intra pe o proprietate si sa se fure absolut totul , fara sa avem drept.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Acum cat timp a fost asta ?
Eu chiar nu inteleg de ce nu ati facut plangere la politie cand ati constatat lipsa bunurilor.. nu era treaba dvs sa dovediti nimic, nu ii indicati pe ei ca autori, pur si simplu reclamati un furt si daca va intrebau daca banuiti pe cineva, ii indicati.
Se pare ca nu puteti sa-l acuzati de nimic! In calitate de fiu al acestuia (unchiul) si in baza sezinei, acesta imediat dupa moartea parintelui sau a intrat in posesia bunurilor acestuia. Codul Civil prevede conditiile in care un succesor poate "fura" bunurile propriului parinte imediat dupa deces. Dumneavoastra nu intrati in categoria de succesor daca parintele dumneavoastra, fiul bunicului si fratele unchiului, traieste.
Buna seara
Dacă tot puneți o întrebare și cereți sfaturi, de ce nu răspundeți la întrebările pe care vi le-a pus ceilalți utilizatori?
De care contract este?
Aveți asigurare la casa si pentru bunuri?
Succesiune
ContSters15764
Buna ziua,
Unchiul meu vrea sa dezbata succesiunea dupa moartea parintilor lui, adica dupa bunicii mei.
Va descriu mai jos situatia cu care ma confrunt in ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt
by-u
daca eu merg la politie si dau declaratie si nu dau numele acelei persoane pt k nu am cunoscut'o si nu il acuz in mod direct de furt spun doar ca cineva ... (vezi toată discuția)