avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj dupa moartea fostului sot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj dupa moartea fostului sot

Buna ziua sunt Maria din Iasi si am fost casatorita in Teleorman 6 ani in in 2013 am divortat avea casa construita cand ne-am casatorit eu am imprumutat din banca am fost angajata si am renovat si mobilat nu am avut copiii impreuna, nu am facut partajul acum respectivu a decedat vreau sa stiu ce drept as mai avea la munca mea.Mentionez ca raposatu nu a avut copiii nici din casatorita cu mine nici din alta casatorie are un frate si un nepot. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: paulamiruna , utilizator 14:56, 11 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Spre 0 daca nu puteti dovedi sumele INVESTITE de dumneavoastra in bun
De ce nu ati solicitat partajul cat traia?
Perioada cat am fost casatoriti am fost angajata in Teleorman si am dovada ca am facut imprumut bancar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte trebuie sa intocmesc pentru despagubirea copiiilor mei anamaria2011 anamaria2011 Buna seara intrebarea mea este urmatoarea : ce act poate sa-mi faca prietenul meu, viitor sot pentru a ma despagubi cu o suma de bani pe care am investit-o in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea banilor investiti in casa parinteasca florentinamaxin florentinamaxin buna ziua. am o f mare rugaminte la cei ce-mi pot raspunde la urmatoarea intrebare: sunt casatorita si locuiesc impreuna cu sotul in casa parintilor lui. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt căsătorit de 7 ani și împreună cu soția ... Vai-mamă-mea Vai-mamă-mea Bună ziua, sunt căsătorit de 7 ani și împreună cu soția avem o fetiță de 2 anișori. Încă de când ne-am căsătorit soția mea a stat lipită de ... (vezi toată discuția)