radumititean 
	    	Utilizator

radumititean 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mihadari	                   

La un copil inscris in asociatie ii pot face contract donatie la notar? Banii ( cam 3000-4000 lei) ii voi da cash in fata notarului? Daca da ii scot de la ... (vezi toată discuția)
	                    mihadari	                   

La un copil inscris in asociatie ii pot face contract donatie la notar? Banii ( cam 3000-4000 lei) ii voi da cash in fata notarului? Daca da ii scot de la ... (vezi toată discuția)

firilacroco	                   

Buna ziua,
Eu alaturi de doi colegi ne-am calificat la un concurs international de informatica in Statele Unite. Bineinteles ca nu avem de unde sa ne platim ... (vezi toată discuția)
	                    firilacroco	                   

Buna ziua,
Eu alaturi de doi colegi ne-am calificat la un concurs international de informatica in Statele Unite. Bineinteles ca nu avem de unde sa ne platim ... (vezi toată discuția)

adrianatereza	                   

Avem o asociatie non-profit ce are drept scop ajutorarea persoanelor in nevoie.
Bugetul este constituit din donatiile membrilor și sponsorizări de la ... (vezi toată discuția)
	                    adrianatereza	                   

Avem o asociatie non-profit ce are drept scop ajutorarea persoanelor in nevoie.
Bugetul este constituit din donatiile membrilor și sponsorizări de la ... (vezi toată discuția)