avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuieli pe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuieli pe PFA

Sunt administrator la 5 blocuri, fiecare fiind constituita ca asociatie de proprietari individuala, deci 5 asociatii. Ca atare m-am autorizat ca si PFA si am contract de comodat la domiciliu, 10% din suprafata apartamentului. Ce deduceri pot face pe PFA din cheltuielile apartamentului proprietate personala? (gaz, en el, asig locuinta, impozit pe cladiri, consumuri lunare, lucrari de reparatii, izolatii, zugravit etc)
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:55, 12 Martie 2019
Niciuna din cele exemplificate ci doar 10% din cheltuielile pe care le platiti lunar la intretinere, conform chitantei. Se deduc cheltuieli care contribuie la realizarea venitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli reparatii CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. Am un PFA care are sediul in locuinta mea. Efectuez, lucrari de reparatii interioare. (zugravit, izolare termica, montat calorifer). De asemenea ... (vezi toată discuția)
Rata credit imobiliar deductibila la pfa? bluesky_c3 bluesky_c3 Pot sa-mi deduc rata, sau o parte din rata la apartament, la PFA? In contractul de comodat dintre mine PF si mine PFA am specificat o camera in suprafata de ... (vezi toată discuția)