avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am achiziționat, împreună cu soțul, un apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am achiziționat, împreună cu soțul, un apartament prin Prima casă. Ce acte putem face ca să fim siguri că în viitor proprietarul lui va fi doar copilul nostru (minor)? Soțul mai are un copil din prima căsătorie, față de care s-a ,,achitat"

Buna ziua. Eu împreună cu soțul meu am achiziționat un apartament prin programul "Prima casă" pt care vom plăti până la "adânci bătrâneți". Împreună avem un băiețel în vârstă de 7 ani. Ce acte putem încheia astfel încât să fim siguri că-i va rămâne DOAR lui casa? Menționez că soțul meu mai are o fata din căsătoria anterioară față de care s-a "achitat". Ce acte putem încheia astfel încât băiatul să nu fie pus în situația să împartă vreodată casa?
Va mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă.
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: valentinap39 , utilizator 21:05, 15 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti încheia partajul de care va spuneam mai sus, dar numai cu acordul băncii și numai dacă îndepliniți condițiile pentru a prelua singura creditul.
Va mulțumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie intre (viitori) soti wazz wazz Buna ziua, Sunt divortat, am doi copii majori, studenti, din o casatorie anterioara, si un apartament 3 camere donat(pana in momentul de fata, nepartajat ... (vezi toată discuția)
Partaj madi1206 madi1206 Buna ziua! Din nou :rolleyes: Sa presupunem ca parintii divorteaza. Au un singur copil. Apartamentul este pe numele ambilor parinti. La partaj tatal trece ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa mai multi ani ContSters359971 ContSters359971 Am divortat in 2007 dar inca nu am facut partajul cu fosta sotie, avem impreuna aun apartament. Mai pot deschide acum partajul? daca da cam cat dureaza ... (vezi toată discuția)