avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Material lemnos
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Material lemnos

facturare complet

- număr nelimitat de documente și utilizatori -

Acest site folosește cookies. Informații aici
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor
Comercializare material lemnos

Vasile01bn
Utilizator
13:51, 13 Martie 2019
Pot fi sancționat dacă comercialuzez material lemnos în alte locuri decât cele autorizate ? Am documente pe transportul respectiv dar vreau să comercializez mai multor persoane persoane, din aceeasi incarcatura, intr- o localitate ( loc neautorizat pentru comercialuzare material lemnos) si nu le pot da si lor avize. Vă rog să-mi spuneți la ce articol din lege pot fi sancționat eu care comercializez materialul lemnos.
Inteleg ca cumpărători pot fi sancționați că nu au avize, dar eu care vând și am aviz pe toată marfa pot vinde marfa defalcat ? Ce articol incalc?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 13 Martie 2019
Vedeti
Normele referitoare la proveniența, circulația și comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spațiilor de depozitare a materialelor lemnoase și al instalațiilor de prelucrat lemn rotund, precum și a unor măsuri de aplicare a Regulamentului (UE) nr. 995/2010 al Parlamentului European și al Consiliului din 20 octombrie 2010 de stabilire a obligațiilor ce revin operatorilor care introduc pe piață lemn și produse din lemn din 04.06.2014

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare Serban88555 Serban88555 Ma intereseaza sa comercializez lemne de foc (In principiu deseuri) , de ce acte + autorizații am nevoie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Comercializare material lemnos Vasile01bn Vasile01bn Pot fi sancționat dacă comercialuzez material lemnos în alte locuri decât cele autorizate ? Am documente pe transportul respectiv dar vreau să ... (vezi toată discuția)
Legalitate functionare depozit lemn Popescu simona1 Popescu simona1 Langa casa noastra s-a deschis un depoxit care vinde lemne de foc. Ce acte trebuie sa aibe pentru finctionare legala? (vezi toată discuția)