avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Bună ziua născut în 1963 clasat inapt militar timp de pace și război în urma depistării unui diabet zaharat de tip 1in anul 1983 muncitor di 1982 ianuarie pana în prezent dar în 2007 am obținut un certificat de handicap accentuat în urma bolii menționate anterior! Ma pot pensiona mai de re e de 65 de a i?

Alte discuții în legătură

Varsta la care ma pot pensiona ContSters436693 ContSters436693 Sunt nascut in ianuarie 1966,am un handicap accentuat .Boala a fost diagnosticata in 1982 si am fost scutit de armata in 1984 ca inapt pe timp de pace si apt ... (vezi toată discuția)
Ajutati o persoana cu handicap - poate da in judecata statul sau ministerul apararii nationale? cornaca cornaca Subiect: Pot da in judecata statul sau Ministerul Apararii Nationale? Scriu in numele si pentru un bonlav Psihic .Poate cineva stie ce se poate face ... (vezi toată discuția)
Pensionare in urma declararii ca inapt militar liviu2006 liviu2006 Buna ziua! In urma unor internari am fost diacnosticat cu urmatoarele afectiuni: Hipertensiune arteriala gradul II , ateromatoza carotidiana bilaterala si ... (vezi toată discuția)